JH-Teknik

(This page is in Danish, english version will come shortly)

Etablering

JH-Teknik blev startet i 1983 Jørgen Hansen.
Jørgen begyndte helt tilbage fra 1977 at eksperimenteret og udviklet dykkertelefoner til eget brug


Article in Dykkernyt 2006

Idégrundlaget

Idégrundlaget for firmaets tilblivelse var udvikling og produktion af dykkertelefoner med en høj standard og stabil kvalitet til erhvervsdykkere.

  Jørgen blev selv ofte konfronteret med udstyr, som ikke var pålideligt under hans job som dykker.

Kommunikationssystemer

Firmaet første produkter bestod af vandtætte mikrofoner, som hurtigt blev udvidet til også at omfatte stik og 2 earphone, som gik under fællesbetegnelsen Combi II.
Kvaliteten af firmaets produkter taler for sig selv, idet de første produktioner stadig anvendes af erhvervsdykkere i dag.

I årenes løb, siden firmaets start, har produkterne løbende gennemgået de forandringer, som udviklingen har krævet for at fremstå som tidssvarende produkter. Firmaet har herudover udvidet produkt-sortimentet således, at det i dag omfatter komplette digitale video-/audiosystemer, som imødekommer alle de krav professionelle dykkere stiller.

”Bailout” systemer

Foruden udvikling af kommunikationssystemer har JH-Teknik siden 1989 været specialiseret i sammensætning af ”bailout” systemer, affødt af en dykkeropgave på Grønland, hvor anvendelsen af en uhensigtsmæssig sammensat dykkerudrustning nær var gået galt.

Systemerne som bygges på bestilling tager udgangspunkt i standardenheder, som forbedres og suppleres med virksomhedens egne produkter med henblik på at skabe en dykkerudrustning som er sikre, funktionelle og robuste under hensyntagen til økonomien.

Som bruger af JH Tekniks dykkertelefoner kan nævnes:

Det Danske Søværn, det Norske Søforsvar, Redningsselskabet i Norge, den Svenske Marine, Falck i Danmark, Redningstjenesten og Kystvagten i Sverige, Scamp i Gibraltar, samt over 250 dykkerfirmaer i Norge, Danmark, Sverige, England, Tyskland, Rusland, Ukraine, Litauen, Grønland, Færøerne, Island, Belgien, Holland, Spanien, Italien, Thailand, Chile, Nigeria, og Grækenland.